DEEL UW MENING Over Soest en Soesterberg
DEEL UW MENING Over Soest en Soesterberg

Home

 

Denk mee!

U kunt hier meedenken en meedoen met projecten in Soest en Soesterberg. Van het herinrichten van een straat tot een toekomstvisie voor uw buurt. Of de uitkomsten bekijken van participatietrajecten. Hierdoor kunnen we betere plannen maken en zorgvuldiger besluiten nemen. Lees hier meer over het platform. 

 

 

 

 

Locatie Paulus Potter

Veel mensen in Soest willen graag een betaalbare huur- of koopwoning. We willen daarom graag meer betaalbare woningen bouwen in Soest. Voor de locatie Paulus Potter denken we aan de bouw van sociale huurappartementen.

 

 

Naar de pagina's over project Dalweggebied

 

Dalweggebied

In het Dalweggebied zijn allerlei ontwikkelingen. Op deze pagina vindt u meer over de uitkomsten van de participatie en de actuele stand van zaken.

 

 

 

Klik naar Project Oude Tempel

 

Oude Tempel: samenleven in én met het bos 

Achter Landgoed Oude Tempel in Soesterberg komt een nieuw, natuurinclusief woongebied in het bos. Het gaat om een mix van woningen, zorgvuldig ingepast in het groen.   

 

Naar project Speelplekken

 
 

 

Speelplekken

De komende jaren gaan we aan de slag met het behouden en verbeteren van de kwaliteit van bestaande speelplekken. Van de inwoners die gebruik maken van deze plekken horen we graag wat zij hiervan vinden. Met elkaar naar meer speelplezier!

 

 

Naar Project Zon en Wind

 

Herinrichting speelplek Bloemheuvel

Jongeren uit Soesterberg vragen om een skateplek in Soesterberg. Speelplek ‘Bloemheuvel’ staat in 2024 op de planning om opgeknapt te worden. Graag gaan wij met u in gesprek om samen de mogelijkheden te verkennen op welke manier wij de speelplek aan Bloemheuvel opnieuw kunnen indelen.   

 

Naar de pagina's over project Dalweggebied

Hoe moet uw dorp eruit zien?

Soest en Soesterberg zijn populaire dorpen om te wonen, werken en recreëren. Maar hoe passen alle wensen die we hebben in de beperkte ruimte die er is? Op deze pagina vindt u meer over de uitkomsten van de participatie en de actuele stand van zaken.    
 

 

Klik naar Project Oude Tempel

  
 

 

Integrale visie sociaal domein

Wat voor een gemeente willen we zijn als het gaat om zorgen voor elkaar? Hier vindt u informatie over de visie sociaal domein en het participatietraject dat in 2023 plaatsvond.  

 

 

Naar de pagina's over project Dalweggebied

 

Seniorenhuisvesting Orlando

Op het terrein van Orlando in Soest, tussen de Sweelinckstraat en de Di Lassostraat in de wijk Overhees komt seniorenhuisvesting. Ontwikkelaar Cocon Wonen houdt u hier op de hoogte.

 

 

Klik naar Project Oude Tempel

 

De weekmarkt in Soest en Soesterberg

Wekelijks zijn er markten in Soesterberg (woensdag) en in Soest (donderdag). De gemeente wil graag uw ervaringen weten. Mist u iets op de markt? Wat zou u veranderen? Uw mening nemen we mee als advies bij de plannen voor de weekmarkt.

 

Naar project Speelplekken

 
 

 

 
 
 

 

Zo werkt het platform
 

Wilt u reageren op één van de bovenstaande projecten? Zo werkt het.

 

Naar meer uitleg over het platform

 

Heeft u een eigen (bouw)plan?

Doe de snelscan participatie. Dan weet u hoeveel participatie nodig is bij uw plan.

 

 Naar de snelscan participatie

 

Afgeronde projecten
 

We delen graag de reeds afgeronde projecten in Soest en Soesterberg met u. 

 

 Bekijk alle afgeronde projecten

 
Cookie-instellingen